Suomen Ykköstilit -yrittäjäksi?

 
   

Haemme ketjuumme uusia tilitoimistoyrittäjiä eri puolille Suomea. Oletko sinä etsimämme omasta yrityksestä haaveileva taloushallinnon ammattilainen?

Yrittäjänä vastaat oman Suomen Ykköstilit -tilitoimistosi toiminnan johtamisesta, henkilöstöresursseista, asiakashankinnasta ja asiakastyöstä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta yrittäjyydestä, mutta taloushallinnon alalla sinun täytyy olla ammattilainen. Olet yrittäjähenkinen, asiakaslähtöinen ja kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä.

Suomen Ykköstilit -ketjussa yrittäjyyden aloittaminen on turvallista ja helppoa. Tukenasi on vahva organisaatio ja valmis toimintakonsepti, jonka kautta järjestyy kaikki myynnin ja yritystoiminnan tukipalvelut; sähköpostipalvelut, hallintaohjelmat, nettisivut ja viestintäpalvelut. Autamme myös yrityksen perustamisessa ja sopivan toimitilan löytämisessä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia taloushallinnon palveluita laadukkaasti. Edellytämme kaikilta yrittäjiltämme sitoutumista yritystoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen ja oman osaamisen jatkuvaan ylläpitämiseen. Henkilöstömme laaja ja ajantasainen asiantuntemus on yrityksemme suurin kilpailuetu.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyömahdollisuuksista tarkemmin.